Perlegade 50

6400 Sønderborg 
Åben man-fre kl 10:30-17:30

lørdag kl 10:30-15:00

Søndag lukket

Tlf: 73708575

Selskaber

Maden er ofte et vigtigt element til en god fest, et godt arrangement eller fejring. Man inviterer dog ikke gæster for at stå i køkkenet hele dagen, og derfor er vores mål at gøre det så nemt for dig det er muligt.

 

Tiden i køkkenet kan afhænge meget af, hvor meget man skal håndtere maden imens gæsterne er der. Vi har derfor udviklet vores “tapas koncept”. Med tapas skal det forstås, at maden er anrettet i mindre portioner og den kan bestå af alt fra kød til grøntsager. Fordelen ved dette er, at maden kan sættes direkte på bordet, hvilket i mange tilfælde kan frigøre en del håndtering imens man har gæster.

Gourmet brunch 199,-

(kun i caféen og mod forudbestilling)

Kan bestilles om du er selv eller har 50 gæster med :-)


Gourmet Brunch serveres ved bordet, så du kan slappe af og nyde den gode mad

Først serveres der gode pølser fra Rønhaveslagteren, gourmet oste fra Naturmælk og vores hjemmelavet marmelade på bordet sammen med vores hjemmebagte brød.

 

Sideløbende med at man hygger ved bordet serveres der løbende tre små anretninger. Vi har inddelt det i en lille fiskeret, en kødret og en sød ret, men er man fx ikke til fisk kan vi sagtens lave noget andet.

 

For sådan en brunch tager vi 199,- for tre timer inkl. kaffe, the og æblemost

Tapas A 250,-
Hjemmebagt brød på Skærtoft Mølle mel med brøddip
2 grøntsags salater
5 tapas
1 dessert

Tapas B 300,-
Hjemmebagt brød på Skærtoft Mølle mel med brøddip
2 grøntsags salater
6 tapas
1 dessert

Tapas C 350,-
Hjemmebagt brød på Skærtoft Mølle mel med brøddip
3 grøntsags salater
7 tapas
1 dessert

Traditionel selskabsmenu

Vi eeeeelsker kød. Og en traditionel selskabsmenu tager for os udgangspunkt i kødet. Det kunne være fisk til forret, et lækkert stykke kød til hovedret og efterfulgt af en dessert.

Forretterne og desserterne vil være "byg selv" retter, hvor vi pakker maden, så den er nemt for dig at anrette på dine tallerkener derhjemme. Hovedretten kan ofte være et større projekt at serverer varm, så vi har valgt at gøre det lidt mere simpelt, så du ikke skal stå for lang tid i køkkenet imens gæsterne sidder i stuen. Kødet er varmt og du kan vælge lige at give det 30 sekunder på en glohed pande på begge sider inden du skærer kødet. Imens kødet er varmt har vi valgt at lave grønsagerne som nogle gode grønsagssalater, så de er lige til at stille på bordet.

Traditionel menu A 245,-
Hjemmebagt brød på Skærtoft Mølle mel og brøddip
Tallerkenanrettet forret eller en dessert
Hovedret. Vælg mellem dansk kvalitets kalvekød (ved kalv +20,-), fjerkræ eller fisk. Dertil to grøntsagssalater

 

Traditionel menu B 300,-
Hjemmebagt brød på Skærtoft Mølle mel og brøddip
Tallerkenanrettet forret
Hovedret. Vælg mellem dansk kvalitets kalvekød (ved kalv +20,-), fjerkræ eller fisk. Dertil to grøntsagssalater
Dessert

 

Traditionel menu C 350,-
Hjemmebagt brød på Skærtoft Mølle mel og brøddip
Tallerkenanrettet forret
Hovedret. Vælg mellem dansk kvalitets kalvekød (ved kalv +20,-), fjerkræ eller fisk. Dertil 2 forskellige grønsagssalater, kartofler og sauce
Dessert

Traditionel menu D 400,-
Hjemmebagt brød på Skærtoft Mølle mel og brøddip
Tallerkenanrettet forret
Tallerkenanrettet mellemret
Hovedret. Vælg mellem dansk kvalitets kalvekød (ved kalv +20,-), fjerkræ eller fisk. Dertil 2 forskellige grønsagssalater, kartofler og sauce
Dessert

Sønderjysk kaffebord 250,- (minimum 20 personer)

Sønderjylland er meget kendt for det sønderjyske kaffebord. Kagekulturen opstod i Danmark da jernkomfurerne blev udbredt i 1850érne, men det sønderjyske kaffebord opstod og slog rod under tysk styre efter 1864, hvor sønderjyderne samledes til fællessang, foredrag og kagespisning i forsamlingshusene. Traditionen foreskriver at der skal være mindst 7 bløde kager og 7 hårde kager (småkager)

Kaffebordet kunne se sådan ud:

Pomle med smør

Sønderjysk festkringle
Honningkage med abrikos kompot

Krydderkage

Svesketårt

Blommetærte
Brötorte


Knepkager

Fedtkager

Nøddetvebakker

Ingenting

Herrnhutkager

Vaniljekrans

Goderåd

Denne sammensætning er lavet i samarbejde med Inge Adriansen. Det er kun et forslag, så ønsker du at nogle af kagerne udskiftet er det ingen problem

Kagerne på det Sønderjyske kaffebord er traditionelt set store, men vi laver dem i små stykker, så det er til at komme igennem kagerne og så der er plads til et stykke eller to ekstra af din favorit kage

Moderne tapas selskabsmenu

Med "moderne tapas"  mener vi små anrettede retter. Det er et koncept vi har udviklet for at gøre mad ud af huset nemt og lækkert for vores kunder. Vi var blevet træt af at lave lækker mad og sende det ud til vores kunder i grimme alubakker, og mange kunder ville også gerne slippe for at skulle lave noget i køkkenet. Vores morderne selskabs tapas er små anrettede retter på fade tænkt til buffet eller til bordet ved mindre selskaber

Til frokost anbefaler vi Tapas A eller Tapas B og til aften anbefaler vi Tapas B eller C. Mæt bliver du uanset, hvilken menu du vælger, så det handler kun om udvalget af retter