Arrangementer

Vores åbningstider følger normalt butikkernes åbningstider. Det betyder, at vi har mulighed for at holde åbent for selskaber om aftenen eller lave special arrangementer i forbindelse med koncerter i Mølleparken

Gourmet Brunch

Vil du prøve en anderledes brunch, så kig her under selskabsmenuen

Om du er 1 eller 50 er det eneste du skal gøre er at booke bord, for vi laver maden fra bunden, så vi vil meget gerne vide at du kommer :-)

Januar 2020

Onsdag den 29. januar - Standup kl 19-21 KUN 150 KRONER

Comedy club besøger Det Sønderjyske Køkken med to rutinerede standup kunstnere. Carsten Bang, Per Sodemann. Og som vært og standup komiker Lasse Madsen

Carsten Bang er en ikke mindre end fantastisk komiker, og vi er lykkelige over at have ham med på holdet hos Comedyklubben. Den rutinerede komiker, radio- og tv-vært har med sin undrende og underspillede facon underholdt hele landet de sidste snart 30 år. Deriblandt med adskillige onemanshows - senest "Alter Ego" fra 2017. Gå aldrig glip af en aften med Carsten bang.

 

Per Sodemann. En ung man i midt-tyverne, som efterhånden alligevel har nogle år på bagen i comedybranchen. Per Sodemann var nomineret til Årets Talent ved Zulu Comedy Galla 2019, ligesom han var i finalen til DM i stand-up i 2017, og det er ikke uden grund. Så vi er glade for hos Comedyklubben at kunne tage Per med rundt i landet for at underholde på de mange scener, hvor vi laver shows hele året. Glæd dig til at Per kommer og træner dine lattermuskler.

 

Vært: Lasse Madsen har optrådt i en del år efterhånden, og er kendetegnet ved sin jyske charme, stærke jokes og ektraordinærer gode improvisation. Han var æsel ved Zulu Comedy Galla 2017 og har det seneste år haft succes på DR Ultra Snydt med Mahamad Habane, der opnåede en nominering til TV Prisen. Han er altid en garanti for et godt stand up show.

KØB BILLET HER!!