Perlegade 50

6400 Sønderborg 
Åben man-fre kl 10:30-17:30

lørdag kl 10:30-15:00

Søndag lukket

Tlf: 73708575

Arrangementer

Vores åbningstider følger normalt butikkernes åbningstider. Det betyder, at vi har mulighed for at holde åbent for selskaber om aftenen eller lave special arrangementer i forbindelse med koncerter i Mølleparken

Gourmet Brunch

Vil du prøve en anderledes brunch, så kig her under selskabsmenuen

Om du er 1 eller 50 er det eneste du skal gøre er at booke bord, for vi laver maden fra bunden, så vi vil meget gerne vide at du kommer :-)

December 2019

Søndag den 01. december - Frokost Jazz kl 12-14

Frokost jazz med Hans Jørn Wolff All Star Jazz Band

Hans Jørn Wolff All Star Jazz Band, som i 17 år har spillet til frokostjazz på forskellige adresser i Sønderborg en gang om måneden, samarbejder nu med Det Sønderjyske Køkken i Perlegade, som fremover vil lægge hus og køkken til de månedlige jazzarrangementer.

Prisen er 195,- inkl. frokost og 1 øl/vand/vin

Bestil plads på mail@detsoenderjyskekoekken.dk

Tirsdag den 17. december - Stand up med Christian Fuhlendorff, Anders Fjeldsted og Valdemar Pustelnik

Christian Fuhlendorff er de seneste år blevet etableret som en af landet største komikere. Om hans første one man show skrev 24 timer bl.a: "Christian Fuhlendorff er en af de mest lovende unge komikere for tiden". Og Politiken supplerede med at skrive. "En ny dansk komiker af høj klasse". Christian sætter helt nye standarder for stand-up. Hans univers er fantasifuldt, skævt og kan til at starte med virke rodet. Men gradvis giver det hele mening, som han samler sine mange afstikkere og improvisationer i skarpe pointer, der udløser massive latterkramper.

 

Anders Fjelsted: En af Anders Fjelsteds styrker er, at han med mere end 20 år i stand-up har prøvet det hele – og det kan mærkes, når han leverer et hylende morsomt og godt show. Hver gang! Anders gjorde sig i 2011 positivt bemærket med sit forrygende sjove solo-show “Barnligt voksen” – om balancegangen mellem det indre barn, der bare vil ud, og rollen som den voksne mand han i kraft af sit liv som gift og familiefar trods alt har. Fortsættelsen kom i 2014, hvor Anders fra juni præsenterede sit andet one-man show, “Lige ved og voksen”, om livet som 38-årig, hvor kæresten er blevet til konen, forældrene er blevet bedsteforældre og lejligheden er blevet til hus med have.

Køb billetter her...

Tirsdag den 31. december - Nytårsmenu ud af huset